Sobre Nosaltres

Història de Lumer

Lumer va néixer el 1992 sota l’experiència de més de vint-i-cinc anys en el sector de la construcció de Luis Murillo. En aquell any tan important per a Barcelona, en el C/Llinars, 13-15 de Cornellà de Llobregat, vam obrir per primera vegada les nostres portes oferint únicament el servei de fusteria d’alumini.

Amb el pas del temps els quatre fills del fundador ens vam anar incorporant a l’equip de treball. Ell va ser qui ens va ensenyar l’ofici donant prioritat al compromís, la responsabilitat i la integritat a l’hora de treballar.

L’any 1998 vam obrir un nou local a l’avinguda Constitució, 86 de Castelldefels, però ara ja sí, enfocat a la reforma integral de la llar.

Actualment Lumer compta amb 700 m2 d’instal·lacions en una nau industrial a la localitat de Santa Oliva (Tarragona). El seu propòsit continua sent el mateix que el del primer dia: estar al servei dels seus clients per al manteniment i la reforma d’habitatges, locals comercials, comunitats de veïns i indústries.

Treballem donant els nostres serveis a particulars i empreses que ens subcontracten com a fabricants i instal·ladors de qualsevol tipus de tancament en alumini o feines de paleta.

 

El que ens fa diferents és la forma seriosa de treballar de tota la vida. Continuem sent una empresa petita i familiar que, encara que ha anat evolucionant amb els anys adequant-se a les noves maneres de treballar, no ha perdut en el camí el tracte proper i amigable amb els nostres clients. No som una franquícia, no li atendrà cada dia una persona diferent. La nostra estructura és simple i directa, però professional.

Amb aquesta pàgina intentem fer un pas més i aprofitar-nos d’aquesta plataforma que és Internet per poder millorar i facilitar la comunicació i el servei amb els nostres clients. Perquè creiem que la millor publicitat ha estat sempre un client satisfet.